Om JNF

Fakta

  • Grundat: År 2007 i Luleå
  • Bolagsform: Aktiebolag
  • Antal anställda: 19 st
  • Antal kontor: 5 st. Luleå, Skellefteå, Piteå, Gällivare, Kiruna
  • VD: Jonas Nilsson
  • Huvudkontor: Storgatan 9, Luleå

Vår filosofi

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling skall med kreativitet, nytänkande och energi förmedla bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Jonas Nilsson Fastighetsförmedling skall i varje affärsmoment leverera ett högre kundupplevt värde än konkurrenterna.

Företaget är grundat hösten 2007 av fastighetsmäklare Jonas Nilsson. Idag är JNF Norrbottens största mäklarföretag under eget varumärke. Målet är tydligt – vi skall driva och leda utvecklingen av fastighetsmäklarbranschen. För att uppnå målet kommer vi att ifrågasätta och förändra med ett tydligt fokus – kundens. Vi ska leverera den bästa mäklartjänsten.

Ett av Sveriges Superföretag 2018, 2019 och 2020

Vi är ett Superföretag

Vi var ett av Sveriges Superföretag 2018, 2019 och 2020 enligt Dun & Bradstreet. För att komma med i rankingen och kvala in som ett Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. Årets Superföretag 2020 (extern webbplats).

Ett av Sveriges Gasellföretag 2018

Vi är ett Gasellföretag

Vi var ett av Sveriges Gasellföretag 2018 i tidningen Dagens industri. Krav för att vara en gasell: En omsättning som överstiger 10 Mkr. Minst tio anställda. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret. Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren. Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt. I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner. Sunda finanser. DI Gasell (extern webbplats)

Ring oss på 070 – 28 28 000 eller fyll i formuläret så hjälper vi Dig till en bättre bostadsaffär.

Kontakta oss
Hur kan vi hjälpa Dig?

Genom att klicka på “Skicka” godkänner Du vår integritespolicy (nytt fönster).

Värdera Din bostad kostnadsfritt!

Snabbt och utan förbindelser.

Tillbaka upp