Jobba hos oss

Personal JNF, Carina, Lena, Jonas, Lena och Robert.

Bli en del av det mest spännande mäklarföretaget i Norrbotten och Västerbotten! Vi är ständigt intresserade av talangfulla människor.

Vi söker fastighetsmäklare och säljkoordinator till våra kontor i Umeå, Luleå, Skellefteå, Piteå, Kiruna och Gällivare. Skicka in Din ansöka idag!

Vi söker

Om JNF

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB är en fastighetsmäklarfirma i Norrbotten och Västerbotten. Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Huvudkontoret finns i Luleå med lokalkontor i Umeå, Piteå, Skellefteå, Gällivare och Kiruna.

Vi har en unik mäklartjänst med en försäljningsmetod och aktivitetsnivå som inte liknar någon annan på marknaden. Vi har mycket gott rykte hos våra kunder och vår ambition är att alltid jobba nära våra uppdragsgivare och spekulanter.

Vi är ett Superföretag och Gasellföretag

Vi var ett av Sveriges Superföretag 2018, 2019, 2020 och 2021. Det fina priset för ett av Sveriges Gasellföretag fick vi 2018. Superföretag och Gasellföretag är ett av de bästa priserna för framgångsrika bolag i Sverige.

Vi är ett Superföretag Vi är ett Gasellföretag
Hjälpte denna sida Dig?
Vad är fel?

Tack för Din feedbackOm Du vill ha ett svar från oss, lämna Din emailadress