Sälja bostad

Vi hjälper Dig sälja Din bostad på bästa sätt. Kontakta oss idag!

Värdering

  • Du får en preliminär värdering av Din bostad
  • Vi beskriver vår unika försäljningsmetod med prelansering och höga aktivitesnivå
  • Din bostad fotograferas, filmas och Du får rådgivning om vad som ska förberedas inför visning

Försäljning

Avslut

  • Vi avslutar Din bostadsaffär med rätt köpare
  • Efter överenskommen tid tillträder köparen bostaden.

Värdera Din bostad kostnadsfritt med en fri värdering. Ring oss på 070 – 28 28 000 eller fyll i formuläret.

Kontakta oss
Hur kan vi hjälpa Dig?

Genom att klicka på “Skicka” godkänner Du vår integritespolicy (nytt fönster).

Vi hjälper Dig sälja bostad

När man säljer sin bostad gör man oftast livet största försäljning. Vi hjälper Dig hela vägen att genomföra Din försäljning på bästa sätt.

Vi träffar Dig för ett möte i Ditt hem där vi beskriver vår unika försäljningsmetod med prelansering och höga aktivitetsnivå. Du får en preliminär värdering av Din bostad som ligger till grund för vad som kan bli utgångspris i en försäljning. Vill Du gå vidare med försäljning tecknar vi ett förmedlingsuppdrag och Din bostad fotograferas, filmas och Du får rådgivning om vad som ska förberedas inför visning.

När det är tid för försäljning börjar vi med att prelansera Din bostad på jnf.se, hemnet.se, booli.se, Facebook och Instagram. Detta för att öka intresset för Din bostad i ett tidigt skede och förbereda för nästa steg som är en full lansering. När Din bostad är ute på marknaden i en full lansering inleds visningar och vi börjar följa upp spekulanter. Vi vet att en hög aktivitetsnivå med många visningar ger Dig bästa möjliga pris för Din bostad. Vi har därför så många visningar som det behövs för att samla spekulanter och få bästa möjliga pris.

Vi tillämpar öppen budgivning i varje säljprocess och Du som säljare har alltid fri prövningsrätt där Du kan välja till vem eller vilka Du vill sälja och till vilket pris. När Du accepterat ett bud och köpare för Din bostad avslutar vi försäljningen. Efter överenskommen tid tillträder köparen sedan bostaden.

Tillbaka upp