Kundutlåtanden

Här presenterar vi några utlåtanden från våra kunder.

Av Lena

Verifierat utlåtande

Jag är mycket nöjd med JNF som sålt min lägenhet och vill tacka alla inblandade, speciellt säljkoordinator Robert Johansson. Jag hade först en annan mäklarfirma, det slutade med att jag drog tillbaka affären och tänkte låta bli att sälja. Jag kom av en slump i kontakt med JNF, som jag inte kände till. JNF och framförallt säljkoordinatorn Robert Johansson har visat mycket stort engagemang, bra bemötande, kompetens, proffsighet. Tillgängligheten har varit mycket hög och servicevilja har varit enorm genom hela affärsprocessen och det viktigaste av allt, ett målmedvetet driv att göra en bra affär för alla parter. Inledningsvis var det Roberts målmedvetna driv att få mig att lägga säljuppdraget hos JNF, som imponerade. Resten bevisade de allt eftersom. Tack även till mäklaren Jonas Nilsson vid slutförandet av affären.

Av Anja

Verifierat utlåtande

När vi skulle sälja vårt föräldrahem blev vi rekommenderade att välja JNF, som skulle var en populär fastighetsförmedling med nöjda kunder. Vid första kontakten fick jag bra kontakt och en tydlig beskrivning av försäljningsprocessen. Då vi inte bor på samma ort som vi hade huset, har vi haft enormt stor hjälp av mäklarnas vänliga, smidiga och professionella bemötande. Hela försäljningen har skett via mail och telefon. Extra stort tack till vår mäklare Lena Holmström och även hennes kollega Jenny Isaksson. Skulle absolut använda mig av JNF igen.

Av Tove

Verifierat utlåtande

När jag skulle sälja min lägenhet var det viktigt för mig att hitta en mäklare jag kunde känna mig trygg med. Jag behövde få känna att besluten var mina men att jag fått den bästa guidning jag kunnat få inför dem. Jag träffade av en slump på fd grannar och de rekommenderade Lena Holmström av just de skäl som jag behövde få höra. Jag kontaktade Jonas Nilsson Fastighetsförmedling och bad att få träffa Lena. Från det att hon kom första gången och hela vägen genom visningar, försäljning osv har jag känt mig trygg. Lena har varit en suverän guide genom den resa detta inneburit och jag är jättenöjd med försäljningen. Allt gick smidigt och jag har känslan av att både jag och köparen kände oss nöjda. Jag kan varmt rekommendera Lena Holmström om du behöver en mäklare!

Av Taina och Lasse

Verifierat utlåtande

Fick kontakt med Jonas Nilsson Fastighetsförmedling när vi var och tittade på en lägenhet. Lena Holmström fick vi direkt en bra kontakt med. Vi ville byta boende från radhus till lägenhet. Lena tog sig an oss och med stort tålamod och olika turer så hade hon köpare till vårt hus, detta tog cirka ett år, så vi är otroligt nöjd med konceptet som Jonas Nilsson Fastighetsförmedling har.

Av Lisa

Verifierat utlåtande

Blev kontaktad av JNF i samband med att jag svarat på en privat annons “fritidshus köpes”. Vi bokade ett möte där jag fick information om deras upplägg när det gällde försäljning. Jag fick ett stort förtroende för JNF och deras upplägg och överlät min försäljning till Lena Holmström och Robert Johansson. Jag vill ge JNF de bästa rekommendationer då de ställt upp hela tiden under försäljningens gång, ett speciellt tack till Lena Holmström som ställt upp mer än jag kunnat hoppas på.

Av Carina

Verifierat utlåtande

Ska du sälja din lägenhet eller villa kan jag varmt rekommendera fastighetsmäklare Jonas Nilsson. Du kommer att mötas av mycket kompetent personal, som hjälper dig genom affären, från början till slut. Jag anlitade en annan mäklarfirma, före jag tog kontakt med Jonas Nilsson. Skillnaden var mycket stor mellan företagen, till stor fördel för Jonas Nilsson. Så tveka inte, ta kontakt med fastighetsmäklare Jonas Nilsson.

Av Frida

Verifierat utlåtande

Fick kontakt med Jonas Nilsson Fastighetsförmedling då jag var och kikade på en lägenhet, men som såldes vidare till en annan. Jonas Nilsson hjälpte mig på bästa sätt och fick Robert Johansson från JNF att ta kontakt med mig då det framkommit att jag sökte en större lägenhet. Fick snabbt ordnat en visning och även köp med villkoret att min lägenhet också skulle säljas. 5 dagar så hade jag skrivit kontrakt för den nya, och fått sålt min. Robert Johansson fick mig att känna stort förtroende redan från första stund, och det fick mig att känna ett inre lugn. Allt har gått snabbt och smidigt. Top notch! Ska förhoppningsvis varken sälja eller köpa nytt på ett tag, men jag vet vem jag anlitar om detta blir fallet +++++.

Av AnnaBell Bellhester

Verifierat utlåtande

Jag hade ett hus, behövde en lägenhet. Fick kontakt med en för mig då okänd mäklare som hade en fantastisk söktjänst som gick ut på att i första hand skaffa mig en bostad utan att lämna ut min adress. Jag fick först titta på lägenheter för att se om de var av intresse för mig och sedan fick spekulanten titta på mitt hus. Jag sitter nu i min nya lägenhet och njuter av livet och med detta vill jag rekommendera Jonas Nilsson Fastighetsförmedling på det varmaste, och särskilt Lena Nilsson som var min mäklare

Av Magnus och Pernilla

Verifierat utlåtande

Vi fick kontakt med Jonas Nilsson via en kollega till mig då vi skulle sälja vårt hus. Det proffsiga och positiva bemötandet samt tydligheten i hur deras säljprocess är upplagd undanröjde alla tvivel om vem som skulle få förtroendet att hitta rätt köpare till vårt boende. Den återkoppling och responstid vi sett genom hela processen har varit helt fantastisk, tydliga och klara svar på funderingar och alltid med ett leende så man känner sig både trygg och glad när man har med dem att göra. Och en mäklarbyrå som även tar sig tid att stötta och råda i våran process att hitta ett nytt boende parallellt med förberedelser för husvisningar och fotograferingar med allt vad det innebär förtjänar ingenting annat än högsta betyg. Summa summarum så tog processen att sälja vårt hus och hitta ett nytt boende mindre än två veckor men vi är övertygade om att det aldrig skulle ha gått utan den stöttning och energi JNF med personal kan uppvisa, det är helt enkelt världsklass och långt över våra vildaste förväntningar.

Av Joakim

Verifierat utlåtande

Försäljningen av min lägenhet genom JNF har fungerat utmärkt och jag har haft ett bra stöd och samarbete med koordinatorn Robert Johansson. Detta gjorde att min försäljning gick smidigt och snabbt för båda parter.

Av Leon & Joanna

Verifierat utlåtande

Vi blev kontaktade av Jonas Nilsson efter att vi lagt ut vår bostad via blocket. Vi gav dem en chans att presentera vad de kunde erbjuda oss om vi skulle välja att anlita dem som mäklare. Ett professionellt intryck och väldigt tillmötesgående. Vi hade från början en oro över att de var stationerade i en annan stad men den oron var helt obefogad, aldrig några problem med visningar, återkopplingar eller annan kontakt. Tvärtom upplevde vi det som en fördel att de var aktiva i hela Norrbotten och har en stor kundkrets. Rekommenderas starkt och skulle helt klart anlita igen.

Av Birgitta

Verifierat utlåtande

Jag försökte sälja min lägenhet genom en annan mäklare i Luleå men det gick inte alls bra. Besviken lade jag ner försäljningen några månader. Sedan tog jag mod till mig och efter ett samtal med Lena Nilsson hos Jonas Nilsson Fastighetsförmedling beslöt jag mig för att försöka igen. Efter första mötet med Robert Johansson förstod jag att JNF är en otroligt proffsig och serviceinriktad mäklarbyrå som jag genast fick stort förtroende för. Robert Johanssons och Carina Anderssons proffsiga planering och genomförande av den första visningen resulterade att min lägenhet såldes bara dagen efter. Stort tack JNF för ert fantastiska arbete och den snabba försäljningen.

Av Ante

Verifierat utlåtande

Tack för ett snabbt och proffsigt jobb vid försäljningen av mitt hus!
Rekommenderar JNF till alla som ska sälja!

Av Sara

Verifierat utlåtande

Jag är jätteglad att jag valde att anlita JNF när jag skulle sälja min lägenhet. Stor tack för bra service, tillgänglighet och proffsigt bemötande av Robert Johansson som höll i stora delar av försäljningen, men även tack till Jonas Nilsson för bra kompetens vid slutfasen av försäljningen.

Av Carina & Rickard

Verifierat utlåtande

Vi försökte sälja vårat hus privat på Blocket innan vi anlitade JNF. Vi hade lite intresse men fick inte rätt bud. När vi väl valde att sälja med våra favoritmäklare gick det dock fort! Proffsiga – Positiva – Personer! Så sammanfattar vi samarbetet med Jonas Nilssons Fastighetsförmedling. 1000-TACK för all hjälp vid vår husförsäljning!

Av Familjen Rensfeldt

Verifierat utlåtande

Är mycket nöjd med den hjälp jag fått från JNF med att sälja vårt hus. Otroligt kompetenta samt en fantastisk tillgänglighet och kommunikation. Ett extra plus till koordinator Robert Johansson som varit informativ, förtroendeingivande och en trygg punkt i en annars rätt stressig situation. Stort tack! +++++

Hjälpte denna sida Dig?
Ok, tack för Ditt svar!
Ok, tack för Ditt svar!
Ditt svar är anonymt