Sälja bostad

Så här säljer vi Din bostad

  1. Värdering

    Du får en preliminär värdering av Din bostad. Vi fotograferar och filmar Din bostad. Du får rådgivning om vad som ska förberedas inför visning.

  2. Försäljning

    Vi prelanserar Din bostad på jnf.se, hemnet.se, booli.se , Facebook och Instagram. Din bostad lanseras sedan fullt ut på marknaden. Vi sätter igång med visningar. De spekulanter som visat intresse följs upp och budgivning inleds.

  3. Avslut

    Din bostadsaffär avslutas och kontrakt skrivs med en köpare. Efter en överenskommen tid sker ett tillträde av den som köpt Din bostad.

Värdera kostnadsfritt


Välj vad för objekttyp som Du vill värdera


Fyll i orten där värderingen gäller

Genom att klicka på ”Få fri värdering” godkänner Du vår integritespolicy

Fri värdering gäller inte vid värdering för banker. Vill Du ha en värdering för en bank kontakta oss.

Vi hjälper Dig sälja bostad

När man säljer sin bostad gör man oftast livet största försäljning. Vi hjälper Dig hela vägen att genomföra Din försäljning på bästa sätt.

Vi träffar Dig för ett möte i Ditt hem där vi beskriver vår unika försäljningsmetod med prelansering och höga aktivitetsnivå. Du får en preliminär värdering av Din bostad som ligger till grund för vad som kan bli utgångspris i en försäljning. Vill Du gå vidare med försäljning tecknar vi ett förmedlingsuppdrag och Din bostad fotograferas, filmas och Du får rådgivning om vad som ska förberedas inför visning.

När det är tid för försäljning börjar vi med att prelansera Din bostad på jnf.se, hemnet.se, booli.se, Facebook och Instagram. Detta för att öka intresset för Din bostad i ett tidigt skede och förbereda för nästa steg som är en full lansering. När Din bostad är ute på marknaden i en full lansering inleds visningar och vi börjar följa upp spekulanter. Vi vet att en hög aktivitetsnivå med många visningar ger Dig bästa möjliga pris för Din bostad. Vi har därför så många visningar som det behövs för att samla spekulanter och få bästa möjliga pris.

Vi tillämpar öppen budgivning i varje säljprocess och Du som säljare har alltid fri prövningsrätt där Du kan välja till vem eller vilka Du vill sälja och till vilket pris. När Du accepterat ett bud och köpare för Din bostad avslutar vi försäljningen. Efter överenskommen tid tillträder köparen sedan bostaden.

Hjälpte denna sida Dig?
Vad är fel?

Tack för Din feedbackOm Du vill ha ett svar från oss, lämna Din emailadress