Vi ger Dig en bättre mäklartjänst
Få en fri värdering

Köpa bostad

  • Söktjänst – Nytt hem
  • Second opinion – bostadsrätt
  • Second opinion – villa

Att köpa bostad upplevs av många som en krävande process. Många olika frågeställningar dyker upp och ibland upplever man en osäkerhet inför hur man ska gå vidare.

Vår ambition är att bistå med de kunskaper vi har om bostäder vare sig det gäller villa/radhus, lägenhet eller fritidshus. Vad bör man tänka på när man ska byta bostad? Vår erfarenhet är guld värd för Dig som spekulant. Vi hjälper Dig att få ett bättre beslutsunderlag och att hitta rätt bostad.

Söktjänsten – Nytt hem
En bra start är att gå med i vår söktjänst – Nytt hem! Lämna Dina uppgifter om vad för bostad Du är intresserad av och hur Du bor nu. När vi hittar ett objekt som passar Dina önskemål kontaktar vi Dig. Enklare kan det inte bli! Anmäl dig här

Second opinion – bostadsrätt
Du har hittat lägenheten som har allt. Du blev kär redan på tröskeln i hallen, när Du kom in i badrummet hade Du redan flyttat in. Men vad bör man tänka på? Ta oss till hjälp, vi genomför en second opinion som innebär att vi analyserar objektet ur alla tänkbara vinklar. Årsredovisningen analyseras, föreningens ordförande kontaktas och intervjuas. Vi skapar ett underlag som gör att Ditt beslut blir lättare att ta. Vi tittar på objektet ur ett helhetsperspektiv. Ett mycket uppskattat underlag för Dig som är sugen på en bostadsrätt.

Second opinion – villa
Villan som Du suktat efter är äntligen till salu. Risken är att intresset kommer att vara stort. Vår tjänst second opinion villa hjälper Dig till ett bättre beslut. Vi tittar på besiktningsprotokoll (om sådant finns), läge, framtida utveckling av området. Vi ger Dig vår syn på saken.
 

Ring oss på 070-28 28 000 eller fyll i formuläret nedan så tar vi en förutsättningslös diskussion.
 

Kontakt