Sälj med JNF

Unik säljmetod

Vi marknadsför Din bostad på de största bostadswebbsidorna och social media där vi har foton och film i toppklass av Ditt hem. Vi använder oss av en unik säljmetod som vi kallar prelansering. Den innebär att vi till en början lägger ut Din bostad med begränsad information och exteriöra bilder. Prelansering handlar om att öka intresset för Din bostad innan det är tid för huvudlansering där vi visar interiöra bilder, har mer information samt sätter igång med visningar.

Mer visningar

För att få ut bästa pris för Din bostad arbetar vi hela tiden aktivt med spekulanter och budgivare för att hitta rätt köpare. Vi har så många visningar som det behövs. Vi vet att en hög aktivitetsnivå med många visningar ger Dig bästa möjliga pris för Din bostad.

Nöjda kunder

Hos oss är Du och Din bostad unik och Du har hela tiden insyn i försäljningsprocessen från första mötet till försäljning. Vi sätter stor prestige i att Du som kund ska känna att Din bostadsförsäljning går rätt till och att kontakten med mäklarteamet är personlig, informativ och öppen. När Du är nöjd är vi nöjd. Läs vad några av våra kunder tycker.

Vill Du veta mer varför Du ska sälja med JNF? Ring oss på 070 – 28 28 000 eller fyll i formuläret.

Kontakta oss
Hur kan vi hjälpa Dig?

Genom att klicka på “Skicka” godkänner Du vår integritespolicy (nytt fönster).

Värdera Din bostad kostnadsfritt!

Snabbt och utan förbindelser.

Tillbaka upp